Scandal la festivalul Saga. DJ Hardwell a acuzat organizatorii că nu a fost plătit și a plecat de pe scena (video)

DJ Hardwell a răbufnit în fața publicului la festivalul Saga din București. Acesta i-a acuzat pe organizatorii evenimentului că nu l-au plătit pentru prestație și a părăsit scena. 

Hardwell, DJ și producător olandez renumit la nivel mondial, a întrerupt show-ul după 10 minute de la urcarea pe scena de la Saga Festival. Și-a aruncat căștile și le-a explicat fanilor ce îl nemulțumește. 

DJ-ul a luat microfonul și le-a spus fanilor că a venit tocmai din Olanda, dar din păcate nu poate mixa, fiindcă echipamentul tehnic pus la dispoziție de organizatorii festivalului este defect. În plus, el a acuzat că nu a fost plătit, notează Libertatea. 

„Stați, dați-mi un moment. Sunt aici. Am venit tocmai din Olanda ca să fiu în fața voastră. Sunt aici. Sunt aici. Despre asta vorbesc. Dați-mi voie să fiu sincer. Acest festival nu mi-a dat niciun ban pentru show-ul din seara asta. Dar totuși am venit. Iar echipamentele, totul e de r***t. Nimic nu funcționează. Sunt aici pentru voi, Saga, și vreau să pun muzică pentru voi. Tot echipamentul, totul este dezamăgitor. Nu pot să pun muzică. Mi-e imposibil să prestez. Întregul pupitru al DJ-ului e de r***t. Chiar îmi pare rău!”, a spus Hardwell pe scenă, în fața tuturor. 

YouTube video

Organizatorii Saga Festival au transmis un mesaj pe pagina de Facebook oficială a festivalului în urma acestui moment. 

„Ei bine, Hardwell, ne pare rău că Rita Ora, Sickick, Loreen și toți DJ-ii de pe alte cinci scene au ajuns să cânte în prima zi de SAGA și tu nu. Echipamentul a călătorit tocmai din Olanda, la fel ca tine. Același set pare să funcționeze perfect pentru Will Sparks chiar acum. Am muncit atât de mult pentru a construi SAGA din acest an pentru artiștii noștri (…). Am fi rezolvat orice problemă tehnică fără efort și rapid, dacă ne-ai fi lăsat și nu ți-ai fi oprit setul atât de repede. Am făcut tot ce am putut pentru a-ți satisface cererile, inclusiv plățile convenite. Ne pare rău pentru fanii tăi/ ai noștri. Le-ar fi plăcut să te vadă în sfârșit cântând în București. Numai dragoste și vă dorim numai bine. SAGA” , se arată în comunicatul transmis de cei de la Saga Festival. 

Ultima oră