Avarie la rețeaua de apă de pe strada Trifoiului din Sibiu (video)

O avarie s-a produs la rețeaua de apă de pe strada Trifoiului din Sibiu în urma unor lucrări efectuate vineri. Locatarii spun că au curs cantități însemnate de apă pe drum și, fiindcă nu este încă modernizat, s-a format noroi. 

Strada Trifoiului din Sibiu s-a umplut cu apă din cauza unei avarii la un branșament. În urma unor lucrări efectuate vineri, o conductă s-ar fi spart, iar de atunci apa curge pe drum. Fiindcă strada nu este încă modernizată, aceasta s-a umplut de noroi. 

„Strada este în curs de modernizare. Cei care au făcut vineri lucrări la canalizare au atins un branșament de apă. De vineri curge apă pe stradă și s-a creat noroi, dar sunt și pierderi importante de apă potabilă. Cei de la Apă Canal au fost înștiințați de vineri după-masă de defecțiune. Până la această oră nu a venit nimeni să remedieze defecțiunea”, a transmis un cititor pe adresa redacției Ora de Sibiu. 

Locatarii au făcut sesizări la Apă Canal și speră ca problema să fie remediată cât mai curând. „Am făcut sesizare eu și alți trei vecini. Problema este că sunt pierderi mari de apă, iar în ziua de azi apa este foarte importantă, trebuie să avem grijă. Când am sunat la dispecerat mi-au spus că știu de problemă și că anunță mai departe problema. Sperăm să fie rezolvată astăzi”, a spus cititorul. 

Reprezentanții Apă Canal au transmis că o echipă va ajunge la fața locului pentru a remedia problema.

Ultima oră