victorie pentru fc hermannstadt în ultimul amical înainte de startul superligii
În ultimul amical înainte de începerea sezonului, FC Hermannstadt s-a impus vineri cu 3-1 în testul cu Unirea Ungheni, echipă nou-promovată în Liga 2.  
Conform tradiției din ultimii ani, antrenorul de la FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu a ales două amicale în două zile, înainte de startul sezonului.
După testul de joi cu CSC Șelimbăr, scor 4-1, FC Hermannstadt a jucat vineri cu o altă echipă de Liga 2, nou-promovata Unirea Ungheni, pe care a învins-o cu 3-1.  Golurile sibienilor au fost marcate de Biceanu, Jipa și Paraschiv. 
Sibienii vor juca în prima etapă pe 12 iulie, de la ora 21.30, pe Stadionul Municipal,  cu Universitatea Craiova.
Abonamentele pentru sezonul 2024-2025 sunt la vânzare pe siteul Bilete.ro.  Prețul lor este 500 lei la peluze, 800 lei la Tribuna 2 și 1000 lei la Tribuna 1.  Există și variante de abonamente tip Family, cu prețuri care diferă în funcție de numărul adulților și al copiilor.
FC Hermannstadt: Căbuz – Căpușă, Găman, Bejan, Tiago – Biceanu, Luca, Jipa, Ianis Stoica – Deaconu, Paraschiv. Au mai intrat: Muțiu, Oroian, Iancu, Ionuț Stoica, Ciubotaru, Balaure, Neguț, Mihart, Chițu.

Ultima oră