opt echipe de fete u 16 de la acs champions participă la sibiu sands
Clubul ACS Champions Sibiu continuă în cadrul Campionatului Național de Volei pe Plajă Under 16 cu nu mai puțin de 8 echipe! 
Clubul Champions Sibiu își demonstrează din nou forța la etapa Campionatului Național de Volei pe Plajă U16, desfășurată în cadrul Festivalului de Volei pe Plajă, Sibiu Sands, pe 9-10 iulie!
Champions are 8 echipe care concurează și reprezintă cu pasiune și determinare culorile clubului: Sarah Rădulescu & Eliza Bărdaș;  Cătălina Vasilescu & Draga Savu; Irina Mara & Emma Goia; Pia Overduin & Mara Durbacă; Ana Muntean  & Roberta Ivan; Andreea Savu & Ioana Popa; Adela Vasilescu & Natalia Cârstea; Laura Grădinariu & Naomi Stanciu.
Nu mai puțin de 109 echipe se întrec la Sibiu Sands, o competiție de volei pe plajă ajunsă la cea de-a 11-a ediție și care se desfășoară în Piața Mică a Sibiului. Prezența la eveniment este una impresionantă, cu 29 echipe de fete care participă la categoria U16.
Fiecare meci va fi câştigat de echipa care câştigă două seturi, în caz de egalitate de seturi 1-1, câştigă cel care ia al treilea set. Primele două seturi se vor juca până la punctul 21, cu diferenţă de 2 puncte, fără punct limită. Dacă este cazul, al treilea set se va juca până la 15, tot cu 2 puncte diferenţă.

Ultima oră