lucrări ample de reparații pe bulevardul milea. trafic îngreunat aproape 2 luni

Bulevardul Vasile Milea intră în reparații. Carosabilul va fi reabilitat, iar traficul urmează să fie îngreunat aproape două luni.

Lucrările de reparații pe strada Ștefan cel Mare, tronsonul dintre viaductul Vasile Aaron și ieșirea din Sibiu, s-au încheiat, realizându-se și marcajele. Următoarea stradă pe care Primăria Sibiu va interveni cu reparații ample este bulevardul Vasile Milea. Lucrările sunt necesare deoarece, în urma lucrărilor efectuate la rețelele de apă și gaz în 2022, au survenit anumite tasări în zonele în care s-a lucrat, starea carosabilului nefiind corespunzătoare în prezent.

Astfel, începând de luni, 8 iulie, timp de 45 de zile se vor executa următoarele lucrări:

  • Pe tronsonul dintre str. Calea Dumbrăvii și str. V. Aaron se va înlocui stratul asfaltic de uzură de pe carosabil pe cele 2 benzi ale sensului de mers dinspre Calea Dumbrăvii, spre ieșirea din oraș.
  • Pe tronsonul dintre str. Vasile Aaron și str. Rahovei se va înlocui asfaltul pe toate cele 4 benzi de circulație.
  • La intersecția bulevardului V. Milea cu str. Rahovei se va reface de asemenea stratul de uzură.

Lucrările de frezare se vor efectua pe timpul zilei, în funcție de volumul de trafic, precum și al nopții, iar așternerea asfaltului nou se va efectua exclusiv pe timpul nopții.

Pe această parte a străzii, pe porțiunea dintre strada Oituz și strada Rahovei, se vor repara și trotuarele, prin refacerea stratului de asfalt.

Ultima oră