drum forestier din ruși blocat de gunoaie. primăria caută vinovatul

Un drum forestier din localitatea Ruși este în prezent blocat de o grămadă de deșeuri. O persoană necunoscută până la acest moment a depozitat gunoiul chiar în mijlocul traseului. Primăria a fost notificată în legătură cu această situație și urmează să ia măsuri pentru identificarea și sancționarea persoanei responsabile.

Drumul se află în localitatea Ruși, în direcția Slimnic, după refugiul din pădure. Imaginile au fost surprinse de o persoană care trecea prin zonă. Gunoaiele au fost găsite vineri, 5 iulie înainte de ora orânzului.

„La ieșirea din localitatea Ruși către Slimnic, după refugiul din pădure, este un drum forestier unde cineva a golit efectiv o remorcă de moloz, chiar în mijlocul drumului”, a spus Cosmin.

drum forestier din ruși blocat de gunoaie. primăria caută vinovatul

Primăria a fost informată despre situație și va demara o investigație. Primarul din Slimnic a declarat că nu este prima oară când se întâmplă astfel de incidente, motiv pentru care a instalat camere de supraveghere în zonă pentru a preveni asemenea probleme. El consideră că persoana responsabilă nu este de-a locului.

„Avem o cameră de luat vederi acolo și vedem acum pe înregistrări dacă nu e o camionetă acoperită, putem să depistăm. Persoana responsabilă primește amendă, că am mai dat amenzi, am mai avut cazuri acum cinci ani de zile. Nu știu dacă e de la noi din zonă, eu zic că e cineva străin. Camerele au fost puse tocmai să prevenim aceste lucruri”, a spus Adrian Nan, primarul comunei Slimnic.

drum forestier din ruși blocat de gunoaie. primăria caută vinovatul

Ultima oră