tricolorii așteptați în miez de noapte de sute de suporteri la revenirea din germania (video)

Naționala României s-a întors acasă noaptea trecută după Campionatul European de Fotbal din Germania, unde, deși a fost eliminată de echipa Țărilor de Jos, jucătorii au câștigat inimile fanilor prin atitudinea lor pe teren.

Echipa a ajuns la baza de pregătire de la Mogoșoaia în jurul orei 2:00 dimineața, unde au fost întâmpinați de sute de suporteri recunoscători pentru performanțele lor.

După o întârziere de aproximativ o oră la Aeroportul Henri Coandă din București, tricolorii s-au urcat în autocare și au ajuns la Mogoșoaia, unde au fost primiți cu entuziasm de fani. Portarul Florin Niță, care a apărat poarta în toate cele patru meciuri ale României la Euro, a avut parte de o primire specială cu ocazia împlinirii vârstei de 37 de ani, fiind felicitat cu un cântec de ziua lui, scrie Antena3.

Căpitanul echipei, Nicușor Stanciu, și selecționerul Edi Iordănescu au adresat câteva cuvinte de mulțumire fanilor pentru susținerea necondiționată pe parcursul turneului.

“Vă mulțumim din suflet pentru tot sprijinul acordat. Ne-ați fost alături și să vă avem aici, la această oră, înseamnă enorm pentru noi. Sperăm că v-am făcut mândri”, a declarat Stanciu.

Edi Iordănescu a fost, de asemenea, apreciat pentru contribuția sa la parcursul echipei naționale.

“Suportul vostru a fost vital pentru noi. Jucătorii au dat totul, în special pentru voi, pentru copii și pentru viitorul fotbalului românesc”, a adăugat Iordănescu.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a subliniat importanța lui Edi Iordănescu în succesul echipei naționale și a exprimat încrederea că antrenorul va continua să lucreze alături de echipa națională în viitorul apropiat.

“Eforturile lui Edi au fost esențiale pentru această etapă crucială prin care a trecut echipa națională. Suntem alături de suporterii care doresc să vedem o continuare a colaborării cu Edi Iordănescu. Sperăm să putem comunica în cel mult o săptămână deciziile noastre cu privire la viitorul său în echipa națională”, a conchis Burleanu.

Ultima oră