competiții de ciclism montan xce & xco 2024 pentru toate vârstele în weekend la mediaș (video)

Municipiul Mediaș găzduiește în zilele de 6 și 7 iulie 2024 în zona Binderbubi, evenimentul sportiv Mediaș XCE & XCO 2024. Evenimentul cuprinde trei etape de Cupa României la trei probe de ciclism montan: etapa a doua a Cupei României XCE (Cross Country Eliminatory) Copii; etapa a doua a Cupei României la Mountain Bike copii și a treia etapă a Cupei României la XCO (Cross Country Olympic) copii și adulți. 

În cele trei competiții s-au înscris, până astăzi, 4 iulie ora 12:00, ora de închidere a înscrierilor, 205 participanți din întreaga țară. 

Cele trei competiții se desfășoară pe trasee diferite, pentru categoriile de copii, de la 5 la 14 ani, respectiv, cadeți, juniori și elite dar și amatori de toate vârstele adulte. Toți concurenții sunt obligați să poarte cască de protecție și număr de concurs. Concurenții vor găsi de-a lungul traseelor zone de alimentare și asistență tehnică. 

Pentru acest eveniment sportiv, organizatorii au pregătit trasee spectaculoase, la standarde de competiție europeană, Mediașul găzduind probabil cel mai îngrijit și dotat din punct de vedere tehnic circuit de mountain bike din țară.

Organizatorii întregului eveniment sunt Primăria Municipiului Mediaș, prin Direcția pentru Cultură și prin Clubul Sportiv Municipal Mediaș, în parteneriat cu Federația Română de Ciclism (FRC), Asociația Mediaș 750 de Ani.

YouTube video

Ultima oră