rezultate evaluarea națională sibiu 2024: avem o singură notă de 10 obținută de un candidat de la ”goga”

Un singur elev din municipiul Sibiu a reușit să obțină punctajul maxim la toate probele. Elevul a luat media 10 la examen! 

Un singur elev din Municipiul Sibiului a luat zece pe linie la Evaluare Națională. Alexandru Plopeșanu s-a pregătit tot anul pentru examenele la Evaluarea Națională și a obținut punctaj maxim la toate materiile.

Dacă anul trecut au fost patru medii de zece la Evaluarea Națională, în județul Sibiu, anul acesta un singur elev a obținut punctajul maxim atât la examenul la limba română, cât și la matematică.

Note mari la Evaluarea Națională din Sibiu

La Colegiul Național „Octavian Goga” din Sibiu a fost o singură medie de zece și, pe lângă acestea, au mai fost alte zeci de medii mari. Medii mari sunt și la Colegiul „Gheorghe Lazăr” unde doi elevi au obținut media la Evaluarea Națională de 9.92. Aceeași media a obținut-o și un elev de la Școala Gimnazială „Regina Maria”.

Un elev de la Colegiul „Nicolae Iorga” din Sibiu a excelat și el la Evaluarea Națională obținând nota 9.90.

Următorul pe lista celor mai mari medii obținute la Evaluarea Națională se află un elev de la Colegiul „Octavian Goga” din Rășinari. Elevii care au studiat la Școala Gimnazială Nr. 13, Școala Nr. 1 Sibiu, Școala Gimnazială „Aurel Decei” din Gura Râului se află următorii pe listă și au obținut medii de 9.82. La Colegiul „Samuel Von Brukenthal” cea mai mare medie la examen a fost de 9. 81.

Rezultatele la Evaluarea Națională se găsesc aici.

 

 

 

Ultima oră