primăria mediaș a semnat contractul pentru reabilitarea străzii gheorghe pop de băsești (video)

​ Miercuri, 3 iulie 2024, a fost semnat la sediul municipalității de către primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman și de către reprezentantul firmei câștigătoare,  – SC BMT TRANS CONSTRUCT SRL, contractul aferent obiectivului de investiții „Reabilitare strada Gheorghe Pop de Băsești”.

Proiectul vizează lucrări de reabilitare/extindere a sistemului rutier de circulație auto și pietonală pe str. Gheorghe Pop de Băsești, de asigurare a utilităților necesare străzii prin modernizarea sistemului de iluminat public și realizarea rețelei de cablaj metropolitan.

În mod concret, strada Gheorghe Pop de Băsești va beneficia de reabilitarea întregului sistem rutier și a trotuarelor, iar pentru modernizarea sistemului de iluminat public se propune realizarea unei rețele de 25 de stâlpi metalici din oțel galvanizat, echipați cu lămpi LED. De asemenea, strada va beneficia de o rețea de canalizație subterană pentru telecomunicații și energie electrică.

Durata de implementare a contractului este de 12 luni, din care 2 luni alocate proiectării, o lună obținerii de avize și autorizație de construire și 9 luni pentru execuția lucrărilor.

„Strada Gheorghe Pop de Băsești este o nouă stradă inclusă în programul de reabilitare. Cunoaștem situația existentă pe această stradă, la fel cum cunoaștem situațiile existente pe toate străzile din oraș. Astăzi am semnat contractul cu firma care a participat la licitație. Îndemnul meu este acela de a se respecta contractul, de a se face lucrări de calitate, iar mesajul meu a fost acela ca, împreună cu colegii mei din Primărie, cu firma care va derula proiectul, să facem în așa fel încât ca, la finalul lucrărilor, oamenii care locuiesc pe strada Gheorghe Pop de Băsești să fie cât mai mulțumiți de calitatea lucrărilor“, a declarat primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman.

YouTube video

Ultima oră