polițiștii își caută chirie. ipj va plăti 11.750 euro lunar până la terminarea lucrărilor de modernizare a sediului

Sediul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu de pe strada Revoluției va intra într-un proces de modernizare în vederea creșterii eficienței energetice. Polițiștii vor elibera clădirea și se vor muta în chirie, pentru care IPJ intenționează să plătească până la 11.750 de euro pe lună. 

Clădirea de pe strada Revoluției va fi modernizată energetic prin PNRR, iar pe perioada lucrărilor, va fi nevoie ca angajații să elibereze sediul. Printre lucrările ce se vor realiza se numără: anveloparea clădirilor corp C1 și C2, realizată la nivelul pereților exteriori, a planșeelor peste ultimul nivel, instalarea sistemelor de alimentare cu energie din surse regenerabile, modernizarea sistemelor de energie termică prin schimbarea cazanelor vechi cu pompe de căldură, mai eficiente.

În acest sens, IPJ caută să închirieze un imobil unde să își mute activitatea. Chiria lunară este estimată la peste 11.000 de euro.

„IPJ Sibiu intenționează să închirieze un imobil dotat cu utilități și spații de parcare, necesare funcționării Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu. Valoarea estimată a chiriei lunare este de 49.159,67 lei/lună fără TVA (58.500,00 lei/lună cu TVA). Durata contractului este pe o perioada de 12 de luni, cu posibilitatea prelungirii acestuia prin act adițional”, se arată în anunțul de intenție a închirierii formulat de IPJ Sibiu. 

Imobilul închiriat va trebi să aibă spații pentru birouri – minim 25 de încăperi, cât și un grup sanitar. Locația trebuie să fie accesibilă și să permită accesul autovehiculelor ușoare. Suprafața imobilului trebuie să fie de minimum 900 mp. IPJ are nevoie ca parcarea să aibă minim 10 locuri, potrivit caietului de sarcini.

Ofertele vor fi transmise la adresa unității până la data de 27 iulie, fiind aleasă câștigătoare cea cu prețul cel mai scăzut. 

Ultima oră