niciun elev de la școala 11 din gușterița nu a promovat evaluarea națională. director: „sunt creșteri de prezentare la examen”

Cinci școli din județul Sibiu, dintre care și o unitate de învățământ din municipiul Sibiu nu au avut niciun elev cu media 5 la Evaluarea Națională.

În municipiul Sibiu, Școala Gimnazială Nr. 11 nu a avut niciun elev cu o medie de cel puțin 5, însă față de anul trecut când niciun elev nu s-a prezentat la examen, s-a observat un progres. „Este o zonă defavorizată. Copiii fac parte dintr-un program de reducere a abandonului. Progresăm, sunt creșteri de prezentare la examen având în vedere că anul trecut nu s-a prezentat nimeni. Pentru noi este un progres că nu au rămas repetenți”, a spus directorul Școlii Nr. 11 din Gușterița, Anca Rusu.

Unitățile de învățământ din județul Sibiu unde niciun elev nu a obținut media mai mare sau
egală cu 5  sunt Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr. 2 Sibiu, Școala Gimnazială Cârța, Școala Gimnazială Dobârca, Școala Gimnazială Hoghilag, Școala Gimnazială Merghindeal, Școala Gimnazială Mihăileni, Școala Gimnazială Nou, Școala Gimnazială Nr. 11 Sibiu, Școala Gimnazială Nr. 5 Mediaș, Școala Gimnazială Prislop și Școala Gimnazială Waldorf „Hans Spalinger” Roșia.

În schimb, unitățile de învățământ din județul Sibiu care au procentul de 100% elevi care au obținut medii mai mari sau egale cu 5 sunt Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” Sibiu, Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” Sibiu, Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” Sibiu, Liceul Teoretic „Roth-Oberth” Mediaș, Școala Gimnazială „Lucian Bologa” Marpod, Școala Gimnazială „Marțian Negrea” Valea Viilor, Școala Gimnazială Curciu, Școala Gimnazială Noiștat, Școala Gimnazială Nr. 1 Copșa Mică și Școala Gimnazială Tălmăcel.

Citește și: Rezultate Evaluarea Națională Sibiu 2024: Avem o singură notă de 10 obținută de un candidat de la ”Goga”

 

 

 

 

 

Ultima oră