prima reacție oficială a lui constantin chiriac după ce i s-a făcut rău în timpul unui eveniment de la fits (video)

Directorul Teatrului Național „Radu Stanca” și al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, Constantin Chiriac, a lansat miercuri un mesaj de mulțumire către instituțiile, actorii și voluntarii care au făcut posibilă desfășurarea ediției cu numărul 31.

Constantin Chiriac și-a exprimat mulțumirile într-un videoclip postat pe pagina de facebook a Festivalului Internațional de Teatru. Directorul le mulțumește instituțiilor implicate, celor cinci mii de artiști, voluntarilor dar și publicului săritor chiar și în momentele mai dificile. Chiriac aduce mulțumiri și Serviciului Județean de Ambulanță care a intervenit prompt ori de câte ori a fost cazul.

„Mulțumesc tuturor medicilor, tuturor celor de pe Salvare, tuturor celor care sunt în spitale pentru că au fost multe intervenții. Le mulțumesc celor de la Urgență, tuturor celor care au dat o mână de ajutor studenților, artiștilor, inclusiv publicului care a ajutat în momentele dificile oamenii care au căzut uneori pe stradă. A fost o încercare grea, dar atât de frumoasă. mulțumesc Serviciului de Ambulanță, tuturor care au intervenit în locurile în care s-a jucat”, a transmis directorul Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu, Constantin Chiriac.

Reamintim că în cadrul spectacolelor de la FITS au leșinat 12 persoane din cauza căldurii, printre care însuși directorul Constantin Chiriac, la decernarea stelelor pe Aleea Celebrității.

Citește și: Directorul FITS a leșinat din cauza căldurii pe Aleea Celebrităților. Medicii au pus primul diagnostic

Ultima oră