lecție de bun simț din partea “tricolorilor” după ce au pierdut cu olanda și mesajul lăsat în vestiarul româniei la final (foto)

Naționala României a jucat ultimul meci pe stadionul Allianz Arena din München, unde a învins Ucraina cu 3-0 în faza grupelor turneului EURO 2024. După meci, „tricolorii” și staff-ul lor au lăsat vestiarul imaculat și au transmis un mesaj de mulțumire organizatorilor, redactat în română și germană, scrie Golazo.

Mesajul subliniază importanța experienței trăite la EURO 2024, recunoștința pentru condițiile oferite și mândria de a reprezenta România pe scena fotbalului european.

Naționala va reveni în țară miercuri seară, în jurul orei 23:20, cu un zbor de la Frankfurt, pe Aeroportul „Henri Coandă”. FRF face apel la suporteri să nu se deplaseze la Otopeni, deoarece interacțiunea cu jucătorii nu va fi posibilă. În schimb, fanii sunt invitați să-i întâmpine pe jucători la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia.

lecție de bun simț din partea “tricolorilor” după ce au pierdut cu olanda și mesajul lăsat în vestiarul româniei la final (foto) lecție de bun simț din partea “tricolorilor” după ce au pierdut cu olanda și mesajul lăsat în vestiarul româniei la final (foto)

Ultima oră