compania sibiană atu tech investește 6 milioane de euro in extinderea magazinului online. aduc un brand nou pe piața românească de tehnologii de supraveghere video
foto: Google

Atu Tech, companie sibiană, investește 6 milioane de euro în extinderea portofoliului de produse și lansează în exclusivitate brandul Tiandy pe piața din România. Această mișcare strategică aduce tehnologii de supraveghere video de ultimă generație, recunoscute la nivel mondial, pe piața locală, anunță compania sibiană într-un comunicat.

Compania sibiană Atu Tech, recunoscută pentru inovațiile în domeniul securității, alocă 1 milion de euro din investiția totală pentru produsele Tiandy, garantând astfel o disponibilitate constantă și un control riguros al calității. În 2024, Atu Tech a înregistrat o creștere semnificativă a gamei de produse, variind între 15% și 70% comparativ cu anul trecut.

compania sibiană atu tech investește 6 milioane de euro in extinderea magazinului online. aduc un brand nou pe piața românească de tehnologii de supraveghere video
Sorin Felea, director Atu Tech

„Investiția de 6 milioane de euro și parteneriatul exclusiv cu Tiandy reflectă angajamentul nostru de a aduce cele mai avansate soluții de supraveghere video pe piața din România. Suntem încrezători că aceste inovații vor răspunde nevoilor variate ale clienților noștri și vor consolida poziția noastră de lider în industria de securitate”, a declarat Sorin Felea, Director Atu Tech.

Compania estimează că vânzările aferente noului brand vor depăși 3 milioane de euro până la sfârșitul anului, consolidând astfel poziția sa pe piața soluțiilor de securitate și supraveghere din România.

Atu Tech, fondată în 2011, are sediul în Sibiu și comercializează peste 10.000 de produse, inclusiv sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmă și multe altele, având o rețea de peste 2.000 de instalatori parteneri la nivel național.

Ultima oră