când se oprește ploaia în sibiu, potrivit meteorologilor

Meteorologii anunță că miercuri, 3 iulie, instabilitatea atmosferică va continua în regiunile centrale și de est ale țării. În Sibiu, ploile au început marți seara, au fost intense și au continuat toată noaptea. Meteorologii din Sibiu estimează că ploile ar putea înceta în timpul nopții de miercuri spre joi.

În prezent, nu există avertizări meteorologice active. Deși aseară, când a început furtuna, s-au acumulat cantități considerabile de apă pe carosabil, astăzi, miercuri, 3 iulie, precipitațiile sunt, pentru moment, nesemnificative. Temperaturile sunt mai scăzute decât media sezonieră, însă acest aspect ar putea să se modifice pe parcursul nopții, când ploile ar trebui să înceteze.

„Astăzi va fi o zi în care va ploua destul de constant, neînsemnat cantitativ. Undeva la începutul nopții, după ora 22:oo ploaia s-ar putea opri. Pentru ziua de astăzi nu sunt avertizări în vigoare, doar dacă va trebui să trimitem pentru cantități, dar asta în funcție de cât va ploua. Temperaturile sunt mai scăzute decât normalul termic”, a transmis meteorologul Dumitrescu Roxana.

Ultima oră