valea oltului se închide pe timp de zi, timp de o lună începând din 8 iulie

CNAIR ia în considerare închiderea circulației pe Valea Oltului luna viitoare, începând cu 8 iulie. Poliția Rutieră s-ar fi opus acestei măsuri. O decizie finală urmează să fie luată în zilele următoare. Marian Răduinea, fost polițist sibian, a fost primul care a făcut publică această informație.

Autoritățile ar putea închide circulația pentru a permite lucrări la autostradă în zona Boița, potrivit Economedia.

„Haideți să vă dau o veste tare, pe care autoritățile încă nu au îndrăzneala să o facă publică:
Începând cu data de 08 iulie se va închide Valea Oltului între orele 06-20, pentru o perioadă de 30 de zile! Deși Serviciul Rutier Sibiu nu a fost de acord, au venit cu o altă soluție pentru lucrările ce se desfășoară la autostradă în zona Boița, CNAIR București a considerat că oamenii acceptă orice! Exista posibilitatea ca, in zona unde se efectuează defrișarea și crearea unui prim culoar, constructorul să monteze parapet de protecție. Astfel, se înlătura pericolul de a ajunge lemn sau piatră în drumul național.
Dacă acum se inchide un coridor paneuropean, ce facem când se va trece la construcția efectivă a platformei autostrăzii?! Incompetenții sunt tot în funcțiile publice!”, a scris Marian Răduinea, pe Facebook, citat de Economedia.

Ultima oră