sibienii pot vedea finala euro 2024 pe un ecran imens în piața mare, la raliul sibiului

Organizatorii Raliului Sibiului Bilstein au pregătit o surpriză pentru fanii motorsportului și microbiștii din Sibiu. Imediat după încheierea evenimentului destinat iubitorilor de raliu din 14 iulie, finala EURO 2024 va fi proiectată pe un ecran uriaș în Piața Mare.

Evenimentul se va desfășura pe 14 iulie, începând cu ora 20:00, când va avea loc premierea echipajelor câștigătoare ale etapei Campionatului Național de Raliuri Betano de pe macadamul sibian. La ora 22:00, toți cei prezenți în Piața Mare vor putea urmări în direct finala campionatului european de fotbal.

„Vom viziona împreună Finala EURO 2024 pe ecranul din Piața Mare, imediat după Festivitatea de Premiere a raliului. Te așteptăm să te alături nouă pentru o seară plină de adrenalină și emoții, atât pe traseul de raliu, cât și pe terenul de fotbal, în Piața Mare din Sibiu”, au transmis organizatorii.

Raliul Sibiului Bilstein 2024 este organizat de Sibiu Racing Team și este cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu. Sponsorul principal al evenimentului este Bilstein, iar partenerul de mobilitate este Autoklass. De asemenea, Școala de șoferi Elit și Bucur Tuning sunt parteneri strategici ai evenimentului.

Ultima oră