fc hermannstadt a adus un fundaș stânga portughez

FC Hermannstadt a anunțat marți transferul fundașului lateral portughez Tiago Gonçalves, care vine de la Belenenses.

Rămasă oarecum descoperită pe postul de fundaș stânga după plecarea lui Opruț, FC Hermannstadt l-a adus pe portughezul Tiago Gonçalves (23 ani). Lusitanul a semnat un contract valabil pe două sezoane și se va bate pentru postul de titular cu Kevin Ciubotaru.

Radu Neguț: ”Am văzut ceva în el, are potențial”
Conducătorul clubului FC Hermannstadt, Radu Neguț spune că fundașul stânga portughez este un pariu al clubului pentru viitor. ”Este un fundaș de picior stâng, poate că CV-ul lui nu arată extraordinar, dar are potențial, va împlini 24 de ani. Vom avea 2 tineri pe acest post, pe Tiago și Kevin. Am văzut ceva în el, am discutat și cu el înainte de transfer și mi-a plăcut, vorbeste patru limbi străine, este foarte dornic de performanță, are și calități fizice foarte bune” a spus Radu Neguț, directorul sportiv al clubului sibian.
Contract pe două sezoane
”Bine ai venit, Tiago Gonçalves!
Tiago Gonçalves este un fundaș stânga portughez, în vârstă de 23 de ani. Tiago este fost internațional U19 al Portugaliei și a fost format ca fotbalist la clubul lusitan Belenenses. Noul fundaș lateral #FCH a mai evoluat până acum pentru echipe ca Genoa U19 (ITA), Valladolid Promesas (SPA), Messina (ITA), Novara(ITA), Pontedera (ITA). În sezonul anterior, Tiago a bifat 14 prezențe pentru Belenenses în Liga 2 din Portugalia, pentru care a oferit două assisturi. Tiago Gonçalves a semnat cu FCH un contract valabil pentru următoarele două sezoane și va purta numărul 15 pe tricou” este postarea dată publicității marți de către clubul FC Hermannstadt.
Sibienii mai caută să aducă un mijlocaș central, cu care vor încheia campania de transferuri din această vară.
fc hermannstadt a adus un fundaș stânga portughez

Ultima oră