meciul românia - olanda nu se difuzează în centrul sibiului. lista cu locațiile în care mai găsiți locuri pentru vizionare

Marți, 2 iunie, de la ora 19:00, se va difuza meciul din optimile de finală de la EURO 2024 dintre România și Olanda. Suporterii sibieni nu vor putea viziona partida din centrul Sibiului, astfel că doar pe terasele care mai au locuri disponibile se va putea urmări meciul și savura o bere rece.

Administrația locală nu va instala un ecran în Piața Mare sau Piața Mică pentru suporterii sibieni. Decizia a fost luată din cauză că nu a existat o cerere din partea cetățenilor, a operatorilor privați sau a organizațiilor sportive locale pentru vizionarea în aer liber a meciului de marți.

Vezi cotele Superbet pentru partida cu Olanda

„Primăria Sibiu nu a primit o cerere din partea unui operator privat pentru amplasarea unui ecran pe domeniul public pentru meciul naționalei României din data de 2 iulie”, a transmis Murela Grigore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

La terase mai sunt foarte puține locuri

În acest context, suporterii pot alege una dintre terasele care vor transmite meciul dintre România și Olanda. La Backyard, organizatorii au montat un cort pentru a preveni situațiile neprevăzute cauzate de ploaie. De asemenea, la fiecare gol al echipei naționale, cei de la Backyard vor oferi gratuit un rând de shoturi.

„Organizăm, dar vom amenaja în cort, deoarece va ploua și vrem să le oferim clienților noștri cele mai bune condiții de difuzare. Vom difuza meciul pe un ecran 3/4, LED. Accesul poate fi făcut începând cu ora 17:00. Deja este 90% fully booked. La fiecare gol, shoturi gratis din partea casei”, a spus Iulia de la Backyard.

La Music Pub toate locurile sunt ocupate pentru ziua de marți. Meciul se va difuza pentru fanii care și-au rezervat masă.

Găsește inspirație pentru biletele tale verzi SuperSocial, cea mai mare comunitate de super pariori din România!

Nici la Play Off Lounge & Bar nu mai sunt locuri disponibile, toate cele 200 fiind deja ocupate.

„Nu mai avem locuri. Avem cam 200 de locuri rezervate”, a spus barmanul de la Play Off.

La Supporter Sports Pub & Grill nu mai sunt locuri disponibile decât la bar, toate mesele fiind deja rezervate. Singurele opțiuni rămase sunt barurile de cartier sau grupurile de prieteni care se organizează individual. Oricum, meciul de marți va fi urmărit cu mare interes de mii de microbiști sibieni și din întreaga țară.

La St. Andrew’s Scottish Pub se va transmite meciul, la fel ca și la The Corner Factory Pub & More. Pentru mai multe informații, vizitați site-urile oficiale ale locațiilor.

Dacă România va învinge Olanda, echipa lui Edi Iordănescu va juca împotriva câștigătoarei dintre Austria și Turcia. Meciul va fi transmis pe Pro TV și pe platforma VOYO.

Ultima oră