fly lili amână inaugurarea zborurilor din sibiu până la toamnă din motive ”de proceduri”

Zborurile companiei Fly Lili, care ar fi trebuit să zboare regulat de la mijlocul lunii iulie spre și dinspre Aeroportul Internațional din Sibiu, au fost amânate până în septembrie.

Reprezentanții Fly Lili informează că zborurile spre destinațiile Nuremberg și Stuttgart în Germania, Roma FCO și Milano MXP din Italia și spre Barcelona în Spania vor fi amânate până în luna septembrie din cauza procedurii de înmatriculare a aeronavelor care durează mai mult decât s-ar fi așteptat.

„Mai bine spunem acum că procedura durează mai mult decât ne-am fi așteptat. Mai bine ne luăm o lună marjă, pentru a rezolva cu înmatricularea aeronavelor pentru a nu crea niciun fel de neplăceri pasagerilor, mai ales că acum urmează și perioada concediilor”, au declarat pentru Ora de Sibiu reprezentanții companiei Fly Lili.

În urma acestei decizii, compania a anulat toate zborurile din luna iulie și august din acest an, urmând ca acestea să fie reprogramate pentru luna septembrie.

De la începutul lunii septembrie, Fly Lili va opera zborurile către Germania, Italia și Spania cu avioane de tip Airbus A319m care au o capacitate de 168 de persoane.

 

 

Ultima oră