doi elevi s-au luat la bătaie în fața liceului chiar înainte de bacalaureat

Un conflict între doi tineri care urmau să susţină examenul de bacalaureat a avut loc, luni, 1 iulie, în faţa unui liceu din Craiova, iar poliţiştii au stabilit că o fată de 20 de ani a fost lovită în zona feţei de un tânăr de aceeaşi vârstă.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că poliţiştii Secţiei 4 s-au sesizat, luni, 1 iulie, că în jurul orei 8.00, că în zona unui liceu, de pe strada Constantin Brâncuşi din Craiova, pe trotuar, a avut loc un conflict între doi tineri.

”Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că, pe strada Constantin Brâncuşi, din Craiova, în dreptul unui liceu, pe trotuar, a izbucnit un conflict spontan între doi tineri, ce aşteptau să intre la examenul ce se desfăşura în incinta unui liceu situat în apropiere. În timpul conflictului, o tânără de 20 de ani, din Craiova, ar fi fost lovită în zona feţei, de către un tânăr de aceeaşi vârstă, din Gighera, sat Zaval”, au afirmat poliţiştii, scrie portalul de știri ziare.com.

Ei au precizat că tânăra a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar agresorul va fi dus la sediul poliţiei pentru audieri.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe.

Ultima oră