csc 1599 șelimbăr s-a despărțit de raul palmeș
Fundașul Raul Palmeș (27 ani) și-a reziliat luni contractul cu echipa CSC 1599 Șelimbăr și continuă astfel șirul plecărilor din rândul ”călăreților roșii”. 

Venit la Șelimbăr la începutul anului trecut, Palmeș a fost jucător de bază la ”călăreții roșii. În carieră a mai jucat la Kazincbarcika, Törökbálinti TC, Honved Budapesta, FK Csikszereda și Concordia Chiajna.

CITEȘTE ȘI: CSC Șelimbăr își prezintă vineri noul antrenor

Urmând a avea un buget redus față de sezonul trecut, echipa de Liga 2 CSC 1599 Șelimbăr s-a despărțit în această vară de nu mai puțin de 13 jucători: Raul Palmeș, Alexandru Roșca, Tudor Călin, Marius Aldescu, Simion Bumbar, Florinel Mitrea, Cătălin Alexe, Mickael Panos, Raul Rotund, Gabriel Deac, Alexandru Pop, Marvin Schieb și Alexandru Gîț. Dintre aceștia, Alex Roșca și Tudor Călin au fost cedați pe sume de bani la echipe de Superliga. Panos, Schieb, Gîț, Mitrea și Alexe au mers alături de fostul antrenor Claudiu Niculescu la FC Voluntari, unde nu este exclus să semneze zilele următoare și Palmeș.

”Mulțumim, Raul Palmeș!
La cererea jucătorului, contractul cu CSC 1599 Șelimbăr a încetat de comun acord. Ajuns la echipa noastră la începutul anului 2023, Raul a contribuit la realizarea obiectivului din sezonul 2022/2023 și performanța călăreților din sezonul trecut, 2023/2024. A îmbrăcat tricoul nostru în 37 de partide, în 31 dintre acestea fiind integralist. Mult succes, Raul!” este postarea dată publicității luni de CSC 1599 Șelimbăr. 
Staff-ul este complet, urmează transferurile
Din lotul care a încheiat sezonul trecut mai continuă la Șelimbăr doar șase jucători: Natea, Monea, Rodri, Soare, Visic și Ayine. CSC Șelimbăr a reușit până acum două transferuri, fundașul stânga Sorin Șerban (24 de ani, ACS Mediaș 2022) și portarul Rareș Măluțan (18 ani, Viitorul Cluj), dar va semna și cu alți jucători, pentru a completa lotul.
Clubul șelimbărean și-a anunțat și noul staff tehnic, compus din Constantin Scumacher (principal), Bogdan Vișa (secund), Hadi Haddad (secund, preparator fizic) și George Păun (antrenor cu portarii). Ioan Luca a revenit la club și va ocupa postul de team-manager.
csc 1599 șelimbăr s-a despărțit de raul palmeș

Ultima oră