aurelian chițu a anunțat ce obiective are la fc hermannstadt (video)

Noul transfer al echipei FC Hermannstadt, atacantul Aurelian Chițu a oferit primele sale declarații, după prima zi în calitate de jucător al sibienilor. 

Aurelian Chițu a iscălit contractul pe doi ani cu FC Hermannstadt, dar nu a putut face deplasarea cu echipa lui Marius Măldărășanu în cantonamentul din Turcia. Jucătorul a fost sub contract cu FC U Craiova 1948 până la data 30 iunie și abia de la 1 iulie s-a putut prezenta la antrenamentele sibienilor, ratând din acest motiv și cantonamentul din Turcia.

Curtat și de Petrolul, Aurelian Chițu a optat pentru FC Hermannstadt, acolo unde se va bate pentru postul de atacant cu Daniel Paraschiv. ”A fost primul antrenament, destul de greu, am avut o pauză lungă, aproape o lună și jumătate, dar sper că până va începe SuperLiga, voi fi într-o formă destul de bună. FC Hermannstadt a fost clubul unde am simțit că sunt dorit, asta e cel mai important, ca lumea să te aprecieze” a spus Chițu pentru pagina oficială a clubului.

CITEȘTE ȘI: Aurelian Chițu se alătură celor de la FC Hermannstadt din 1 iulie

Noul vârf al sibienilor se gândește și el la play-off pentru sezonul următor. ”Avem o echipă foarte bună, putem face lucruri mari sezonul acesta, poate vom ajunge în play-off. Nu va fi ușor, sunt echipe foarte bune, dar cred că și noi ne vom bate acolo. Nu mă gândesc să fiu golgheter, mă gândesc să joc bine la fiecare meci și automat atunci voi și marca. Fanilor le transmit să aibă încredere în noi, vom încerca să facem lucruri foarte bune în sezonul acesta” a mai declarat Aurelian Chițu.

Cosmin Corovei completează staff-ul tehnic

În ziua când l-a prezentat pe Aurelian Chițu, FC Hermannstadt a mai anunțat că a completat staff-ul tehnic cu încă un preparator fizic. Astfel, Cosmin Corovei (43 ani) va face echipă cu Sergiu Coc, vechiul preparator fizic al echipei.  ”Îi spunem un călduros bun venit la FCH lui Cosmin Corovei! Începând de azi, ,,Coro” va face parte din staff_ul tehnic al echipei noastre din postura de preparator fizic, alături de Sergiu Coc. Cosmin Corovei are 43 de ani și a lucrat ca preparator fizic la echipe ca Minerul Ocna Dej, Unirea Alba Iulia și A.S.A. Tg. Mureș. Mult succes și spor la treabă, ,,Coro” a fost postarea dată publicității de clubul sibian. 

aurelian chițu a anunțat ce obiective are la fc hermannstadt (video)

 

Ultima oră