informații noi despre starea directorului fits, constantin chiriac, după ce a leșinat sâmbătă pe aleea celebrităților

Directorul Teatrului Național „Radu Stanca”, Constantin Chiriac, a leșinat sâmbătă în fața publicului la festivitatea de decernare a stelelor pe Aleea Celebrităților. În prezent, starea directorului este una favorabilă.

După ce a leșinat din cauza căldurii în cadrul ceremoniei de decernare a stelelor de la FITS și a fost luat cu Ambulanța, starea de sănătate a directorului Teatrului Național „Radu Stanca” este astăzi una foarte bună. Nu se știe dacă directorul va fi prezent duminică seara la Gala de închidere FITS. „ Starea domnului director Constantin Chiriac este foarte bună”, au transmis organizatorii FITS.

Constantin Chiriac este internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din oraş cu probleme digestive cauzate de căldura excesivă, au declarat, duminică, surse medicale pentru Agerpres.

Reamintim că directorul Constantin Chiriac ar fi leșinat din cauza căldurii, SAJ Sibiu și Smurd fiind solicitați să intervină în jurul orei 18:30, în Parcul Cetății.

Citește și: Incident la FITS: Directorul Constantin Chiriac a căzut din picioare pe Aleea Celebrităților din Parcul Cetății! (update) 

Ultima oră