ce vedem în ultima zi la fits. gala de închidere cu madrigal și spectacolul cu drone, printre cele mai importante
Sursa foto: Sebastian Marcovici
Festivalul Internațional de Teatru din Sibiu a ajuns la finalul ediției cu numărul 31. Sibienii și turiștii vor putea merge duminică la o mulțime de spectacole. Gala de închidere cu Madrigal va avea loc la Muzeul Astra, unde cei interesați să trăiască o experiență unică sunt așteptați.
Mai multe sepctacole se vor desfășura outdoor în decursul zilei de duminică, ultima din cadrul Festivalului Internațional de Teatru Sibiu de anul acesta. Cei interesați pot participa și la conferințe interesante, dar și la spectacole de teatru celebre.
  • Conferință – 𝐎𝐜𝐭𝐚𝐯𝐢𝐚𝐧 𝐒𝐚𝐢𝐮 𝐢̂𝐧 𝐝𝐢𝐚𝐥𝐨𝐠 𝐜𝐮 𝐀𝐧𝐧𝐞 𝐓𝐞𝐫𝐞𝐬𝐚 𝐝𝐞 𝐊𝐞𝐞𝐫𝐬𝐦𝐚𝐞𝐤𝐞𝐫.
  • 𝐅𝐈𝐓𝐒 𝐓𝐚𝐥𝐤𝐬 – Cu Marius Chivu & invitat special – online
  • 𝐅𝐢𝐮𝐥 – Un spectacol care abordează un subiect sensibil al zilelor noastre: depresia la adolescenți, asociat cu tema conflictelor între generații, și impactul pe care această tulburare afectivă îl are asupra persoanei și a celor din jur. Regia Cristi Juncu. Fabrica de Cultură – UniCredit – Sala Lulu.
  • 𝐄𝐥𝐨𝐠𝐢𝐮 𝐟𝐫𝐮𝐦𝐮𝐬𝐞𝐭̦𝐢𝐢 – Este un spectacol semnat de trupa Academiei de Dans din Beijing ce reunește mai multe coregrafii chinezești. Beijing Dance Academy – China. Are loc la Centrul Cultural „Ion Besoiu”.
  • 𝟏𝟎 𝐋𝐔𝐂𝐑𝐔𝐑𝐈 𝐏𝐄 𝐂𝐀𝐑𝐄 𝐋𝐄-𝐀𝐌 𝐏𝐈𝐄𝐑𝐃𝐔𝐓 𝐋𝐀 𝐅𝐄𝐒𝐓𝐈𝐕𝐀𝐋𝐔𝐋 𝐌𝐀𝐌𝐀𝐈𝐀 – Un tărâm al visului. Nostalgie după un trecut pe care nu l-am trăit. Sau pe care l-am uitat. Regia Elena Morar & Gabriel Sandu. La ”Radu Stanca” National Theatre – Big Hall.
  • 𝐁𝐚𝐥𝐞𝐧𝐚 – Spectacolul ne transformă în martorii încercării unui om însingurat de a se împăca cu propriile alegeri și, mai ales, de a câștiga iertarea celor pe care îi iubește. Regia Andrei Huțuleac. La Teatrul GONG – Sala etaj.
  • 𝐀𝐥𝐢𝐜𝐞 – Alice, în versiunea muzicală a Adei, este o joacă pe ritmuri zburdalnice, pornită de la cartea lui Lewis Carol și care, în nota specifică a spectacolelor marca Ada Milea, euforia și pofta de joc sunt la ele acasă! Un spectacol de Ada Milea. La Filarmonica de Stat Sibiu.
  • 𝐀𝐬𝐭𝐚 𝐞 𝐝𝐮𝐫𝐞𝐫𝐞𝐚 – Între spectacol coregrafic și confesiune autobiografică, demersul artistic al lui Hillel Kogan forțează limitele generice ale artelor spectacolului, pentru a livra o experiență memorabilă. În Piața Unirii, Sibiu.
  • 𝐆𝐚𝐥𝐚 𝐝𝐞 𝐢̂𝐧𝐜𝐡𝐢𝐝𝐞𝐫𝐞 𝐅𝐈𝐓𝐒 – Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” – biletele se găsesc la intrare.

De la ora 23.45, în Piața Teatrului sibienii vor putea admira jocul de drone și artificii care vor încheia cea de-a 31 ediție  Festivalului Internațional de Teatru.

Ultima oră