accident cu trei mașini implicate, dintre care un tir, pe valea oltului

Trei persoane au juns la spital după ce a avut loc un accident între trei mașini, dintre care și un TIR, pe Valea Oltului. La locul accidentului, o altă persoană dorește să meargă la spital, un echipaj SAJ urmând să fie redirecționat.

„La data de 30 iunie a c., polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au intervenit la un eveniment rutie produs pe DN 7, la km 216 + 250 m, în localitatea Călinești.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că ar fi avut loc o coliziune între două autoturisme și un autotren. Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea a trei persoane care se aflau în cele două autoturisme, ulterior acestea fiind transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate de către polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămarea corporală din culpă”, a transmis IPJ Sibiu.

accident cu trei mașini implicate, dintre care un tir, pe valea oltului

„Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, cu puțin timp în urmă, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și de prim ajutor, la un accident rutier produs în localitatea Brezoi, DN 7. S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea și Stației de Pompieri Brezoi, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple și 3 ambulanțe SAJ.”

În accident au fost implicate un autotren și două autoturisme, precum și 5 persoane. În urma evenimentului rutier au rezultat 3 victime, care au fost transportate de ambulanțele SAJ la CPU Brezoi. TIR-ul era gol și nu au fost persoane încarcerate. Pompierii militari vâlceni au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor. La locul accidentului, o altă persoană dorește să meargă la spital. Un echipaj SAJ va fi redirecționat la Călinești”, a transmis ISU Vâlcea.

Ultima oră