Incident la FITS: Directorul Constantin Chiriac a căzut din picioare pe Aleea Celebrităților din Parcul Cetății! (update)

Directorul Teatrului Național „Radu Stanca”, Constantin Chiriac, a căzut din picioare în fața publicului larg la festivitatea de desemnare a stelelor pe Aleea Celebrităților.

Update

Constantin Chiriac ar fi leșinat din cauza căldurii, cauza exactă urmând să fie stabilită la spital. „SAJ SIBIU a fost solicitat în această seară, în jurul orei 18:30, în Parcul Cetății, pentru un bărbat de 67 de ani care a prezentat o stare lipotimică. La solicitare a intervenit și un echipaj moto de la ISU. Pacientul a fost preluat de către echipajul cu medic al SAJ și a fost evaluat și monitorizat”, au transmis reprezentanții SAJ.

Citește și: Directorul FITS a leșinat din cauza căldurii pe Aleea Celebrităților. Medicii au pus primul diagnostic

Știre inițială

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță cu medic și o motocicletă SMURD intervin de urgență sâmbătă seara, în Parcul Cetății, în timpul evenimentului de decernare a stelelor, pe Aleea Celebrităților, unde directorul Constantin Chiriac a leșinat.

John Malkovich, Susanne Kennedy, Anne Teresa de Keersmaeker, Theodoros Terzopoulos, Isabelle Adjani, David Esrig, Jon Fosse sunt cei care ar fi trebuit să primească stele pe Aleea Celebrităților la FITS.

Revenim cu detalii.

Citește și: Panică la FITS. Un actor a făcut infarct în timpul unui spectacol pe Bălcescu și a fost resuscitat în mijlocul străzii (update)

Ultima oră