marius măldărășanu, îngândurat după înfrângerile din amicalele din turcia

Antrenorul echipei FC Hermannstad, Marius Măldărășanu s-a declarat îngrijorat de înfrângerile din amicalele cu Zira (Azerbaidjan) și Petrolul Ploiești din stagiul de pregătire din Turcia. 

FC Hermannstadt a încheiat vineri cantonamentul din Turcia, iar antrenorul Marius Măldărășanu a tras primele concluzii. Tehnicianul subliniază că echipa a pierdut patru jucători de bază, făcând referire la Butean, Mino Sota, Opruț și Gabi Iancu.

”Un cantonament reuşit. Nu spun foarte bun pentru că ultimele două rezultate nu au fost în regulă, chiar dacă în primul rând ne gândim la o pregătire bună, să dăm minute jucătorilor. Voiam mai mult. Eu le zic jucătorilor că nu sunt importante rezultatele pentru ca unii dintre ei, mai emotivi, să joace mai dezinvolt. Suferim la relaţiile de joc. Am pierdut 8 jucători şi din punct de vedere al grupului asta a fost forţa noastră. Din cei 8, am pierdut 4 jucători importanţi”, a declarat Marius Măldărăşanu la Orange Sport, la revenirea din cantonamentul de la Bolu (Turcia).

Ronaldo Deaconu: ”Mi-a plăcut stabilitatea existentă la club”

De asemenea, mijlocașul ofensiv Ronaldo Deaconu a vorbit la revenirea din Turcia despre primele impresii pe care le-a avut alături de noua sa formație, FC Hermannstadt.  ”Este un grup şi un lot foarte frumos, deja mă simt ca acasă.  Mi-a plăcut stabilitatea care există în club. De la staff, care este de mult şi are continuitate până la stabilitatea financiară pe care o au. Este o echipă care a făcut o figură frumoasă în ultimii ani şi mă bucur că am semnat aici” a anunțat Ronaldo Deaconu.

marius măldărășanu, îngândurat după înfrângerile din amicalele din turcia

 

Ultima oră