fits mulțumește publicului și medicilor pentru că au sărit în ajutorul actorului care a făcut infarct în timpul unui spectacol

Organizatorii FITS mulțumesc publicului care a sărit în ajutorul actorului care a făcut infarct în mijlocul spectacolului de vineri seară, pe Pietonala Nicolae Bălcescu.

SAJ Sibiu a intervenit de urgență vineri seara, la ora 19:32, pentru a ajuta actorul aflat în stare de inconștiență pe strada Nicolae Bălcescu, în Sibiu. Performerul în cadrul FITS, de aproximativ 55-60 de ani, se afla în stop cardio-respirator. Între timp, bărbatul a fost transferat la spitalul din Târgu Mureș.

Organizatorii FITS le mulțumește celor care au sărit în ajutorul actorului. „Un artist invitat în cadrul FITS a avut probleme medicale, din păcate, chiar în timpul unei reprezentații de stradă desfăşurate aseară. Mulțumim publicului minunat al Festivalului, care a dat dovadă de solidaritate şi i-a acordat primul ajutor încă din primele secunde. Mulțumim în mod deosebit echipajelor de urgență care au intervenit cu promptitudine și personalului medical care i-au acordat îngrijiri.

Suntem în legătură directă cu medicii care îl supraveghează și care ne informează permanent cu privire la starea de sănătate a artistului. Îi dorim însănătoșire grabnică!”, au transmis oraganizatorii FITS.

Reprezentaţia de sâmbătă a companiei Fire Theatre Mime Company se va desfăşura după programul stabilit.

Citește și: Panică la FITS. Un actor a făcut infarct în timpul unui spectacol pe Bălcescu și a fost resuscitat în mijlocul străzii (update)

Ultima oră