directorul fits a leșinat din cauza căldurii pe aleea celebrităților. medicii au pus primul diagnostic

Constantin Chiriac, directorul Teatrului „Radu Stanca”, a leșinat sâmbătă seara în cadrul ceremoniei de desemnare a stelelor pe Aleea Celebrităților din Parcul Cetății. A fost transportat de urgență la spital de un echipaj SAJ.

Constantin Chiriac ar fi leșinat din cauza căldurii, cauza exactă urmând să fie stabilită la spital. „SAJ SIBIU a fost solicitat în această seară, în jurul orei 18:30, în Parcul Cetății, pentru un bărbat de 67 de ani care a prezentat o stare lipotimică. La solicitare a intervenit și un echipaj moto de la ISU. Pacientul a fost preluat de către echipajul cu medic al SAJ și a fost evaluat și monitorizat.

A prezentat o scurtă stare lipotimică, probabil din cauza căldurii (cauza o să fie stabilită la spital). Funcțiile vitale ale pacientului sunt în limite normale și a fost transportat la UPU SIBIU pentru investigații suplimentare”, au transmis reprezentanții SAJ.

Citește și: Panică la FITS: Directorul Constantin Chiriac a căzut din picioare pe Aleea Celebrităților din Parcul Cetății!

Ultima oră