escapadă de vară în transilvania. relaxare la piscina încălzită de la carpentiere arena din sibiu

Pentru că ne aflăm în plină vară, este momentul perfect pentru a rezerva o escapadă în natură, într-unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Transilvania. Cu piscină încălzită pe tot parcursul anului, în mijlocul naturii și totuși aproape de cele mai frumoase obiective turistice din Sibiu, Carpentiere Arena te așteaptă să te relaxezi la poalele celei mai vechi stațiuni montane din România.

Cu toții știm că Transilvania este una dintre cele mai căutate zone pentru un sejur relaxant, la munte, cu priveliști minunate și cea mai bună mâncare tradițională. Hotelul de patru stele, Carpentiere Arena te așteaptă să petreci o experiență inedită într-o vacanță de vis în Mărginimea Sibiului.

Piscină exterioară încălzită și saună

Familiile, cuplurile și turiștii aflați în tranzit sunt încurajați să se bucure de momente de relaxare supremă la piscina exterioară încălzită pe perioada verii, la saună sau în ciubărul din lemn. Experiențele de wellness din mijlocul naturii sunt perfecte dacă vrei să scapi de stresul acumulat de-a lungul anului.

escapadă de vară în transilvania. relaxare la piscina încălzită de la carpentiere arena din sibiu

Restaurant cu terasă exterioară

Unde poate fi luat micul dejun, prânzul sau cina, dacă nu pe terasa exterioară, cu vedere la munte? Terasa este de dimensiuni mari și poate găzdui atât oaspeții cazați în cadrul hotelului Carpentiere Arena, cât și pe cei care vin să se relaxeze la piscina încălzită.

Restaurantul hotelului este recunoscut pentru preparatele delicioase, specifice Mărginimii Sibiului. Bucatele oferite aduc în centrul atenției gusturile bogate ale tradiției, reinterpretate într-o manieră contemporană. Fiecare preparat este gătit cu măiestrie și atenție la detalii. De la tocănițe aromate, fripturi suculente la grătar și până la deserturi dulci, cum ar fi papanași sau plăcinte, fiecare fel de mâncare promite o experiență culinară de neuitat. Fiind o locație selectă, gama diversificată de băuturi se completează perfect cu preparatele de la restaurant.

escapadă de vară în transilvania. relaxare la piscina încălzită de la carpentiere arena din sibiu

Sală de conferințe, dotată cu aparatură de ultimă generație

Carpentiere Arena pune la dispoziția companiilor mari și mici o sală de conferințe cu o capacitate de 50 de locuri la mese și 60 de locuri în teatru, perfectă pentru workshop-uri și sesiuni de brainstorming. Sala este dotată cu absolut tot ce este necesar pentru ca ședința să decurgă conform așteptărilor. Așadar, persoanele aflate în teambuilding vor avea la dispoziție, la cerere, un Smart TV PROMETHEAN – multifuncțional, cu touch screen, sistem audio performant, microfon, video-proiector, flipchart și markere.

escapadă de vară în transilvania. relaxare la piscina încălzită de la carpentiere arena din sibiu

Hotelul de patru stele din Mărginimea Sibiului dispune de 24 de camere de lux, spațioase, elegante și cu dotări de excepție. Rezervările se fac la numărul de telefon 40 (740) 053 350.

Rezervă un sejur la Carpentiere Arena la numărul de telefon+40 (740) 053 350 sau prin e-mail la adresa receptie@carpentiere-arena.ro

Ultima oră