actorul care a făcut infarct în timpul unui spectacol pe bălcescu a fost transferat la târgu mureș

Actorul de 60, care a făcut infarct la unul dintre spectacolele de vineri seara, de pe Pietonala Nicolae Bălcescu, a fost transferat la spitalul din Târgu Mureș.

Unui actor de la spectacolul „Carnavalul Prieteniei”, din cadrul Festivalului Internațional de Teatru, i s-a făcut rău în timpul momentului. Un echipaj al ambulanței a intervenit de urgență pe Pietonala Nicolae Bălcescu pentru a-i acorda primul ajutor. După ce a fost stabilizat de medicii de la Spitalul Județean de Urgență din Sibiu, bărbatul a fost transferat la spitalul din Târgu Mureș.

„Pacientul în vârstă de 60 de ani, adus în cursul serii trecute la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu după un stop cardiorespirator, a fost stabilizat de medicii sibieni. Ulterior a fost transferat la spitalul din Tg. Mureș”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență, Cristina Bălău.

Citește și: Panică la FITS. Un actor a făcut infarct în timpul unui spectacol pe Bălcescu și a fost resuscitat în mijlocul străzii (update) 

Ultima oră