un jucător de la csu sibiu a semnat cu rapid bucurești

După cinci ani la BC CSU Sibiu, baschetbalistul Aurelian Gavriloaia este primul transfer anunțat de Rapid București în această vară. 

Aurelian Gavriloaia măsoară 1.96 metri și este un jucător care poate acoperi pozițiile 2-3. Baschetbalistul (23 ani) are  numeroase prezențe la lotul național de 3×3. A bifat nu mai puțin de 5 sezoane jucate pentru BC CSU Sibiu (2018-2021, 2022-2024) și 1 pentru SCM Craiova (2021-2022).

Aurică a strâns 156 prezențe la nivelul Ligii Naționale de baschet masculin, cu medii de 4.1 puncte, 1.7 recuperări și 0.7 pase decisive. Pivotul Rareș Uță este primul jucător important care a părăsit echipa în această vară și a ales să semneze cu CS Vâlcea 1924. Nandor Kuti a părăsit și el echipa sibiană și a mers la Dinamo.

Până acum, CSU Sibiu a anunțat un singur transfer, cel al extremei Bogdan Popa de la CSM Ploiești. De asemena, clubul sibian a mai anunțat că liderul echipei, Mirel Dragoste va continua pe malul Cibinului și în sezonul viitor.

După un sezon trecut modest, încheiat pe locul 8 este de așteptat ca CSU Sibiu să facă modificări majore în componența lotului. Clubul nu a anunțat încă nimc în privinaț staff-ului tehnic, acolo unde Tomas Rinkevicius mai are un an de contract.

un jucător de la csu sibiu a semnat cu rapid bucurești

Ultima oră