panică la fits. un actor a făcut infarct în timpul unui spectacol pe bălcescu și a fost resuscitat în mijlocul străzii (update)

Unui actor de la spectacolul „Carnavalul Prieteniei”, din cadrul Festivalului Internațional de Teatru, i s-a făcut rău în timpul momentului. Bărbatul a leșinat în mijlocul mulțimii. Un echipaj al ambulanței a intervenit de urgență pe Pietonala Nicolae Bălcescu pentru a-i acorda primul ajutor.

Știre inițială

Un bărbat a făcut infarct în timpul unei reprezentații la Festivalul Internațional de Teatru, în jurul orei 19:30. Actorul a fost resuscitat de către un echipaj SAJ.

Update

„SAJ Sibiu a intervenit de urgență în această seară, la ora 19:32, cu un echipaj de tip C (medic), la un bărbat aflat în stare de inconștiență pe strada Nicolae Bălcescu, în Sibiu. La intervenție a participat și un echipaj moto de la ISU. Bărbatul, performer în cadrul FITS, de aproximativ 55-60 de ani, se afla în stop cardio-respirator. Echipajele sosite la fața locului au început imediat manevrele de resuscitare și, după câteva minute, bărbatul răspunde, din fericire, pozitiv și este transportat cu funcții vitale prezente la UPU Sibiu. Ajuns la UPU Sibiu, bărbatul își recapătă starea de conștiență și, în continuare, este investigat de către colegii din spital”, a transmis SAJ Sibiu.

panică la fits. un actor a făcut infarct în timpul unui spectacol pe bălcescu și a fost resuscitat în mijlocul străzii (update)

Unul dintre performerii de la spectacolul „Carnavalul Prieteniei” a fost luat de ambulanță după ce i s-a făcut rău în timp ce își juca rolul. Echipajul a intervenit de urgență. Sute de oameni s-au strâns la fața locului, neștiind ce se întâmplă.

Ultima oră