oficialii lui fc hermannstadt, primele concluzii după transferurile făcute și cantonamentul din turcia (video)

Directorul sportiv de la FC Hermannstadt, Radu Neguț a vorbit la finalul stagiului de pregătire al echipe din Turcia despre cum a decurs cantonamentul, despre transferurile efectuate în această vară, dar și despre surprizele neplăcute care apar des în fotbal. 

Echipa lui Marius Măldărășanu revine vineri în țară, după un stagiu de pregătire efectuaat la Bolu, în Turcia. Directorul sportiv Radu Neguț a discutat într-un material video postat pe paginile oficiale ale clubului despre transferurile efectuate până acum și despre cum a decurs stagiul de la Bolu.

Conducătorul clubului sibian este mulțumit de condițiile avute de echipă la Bolu. ”Băieții s-au pregătit pentru sezonul greu care va urma, noi ceilalți suntem alături de ei să le oferim tot ce au nevoie, să rezolvăm problemele care apar și să ne ocupăm de politica de transferuri. Am avut niște condiții foarte bune, este un hotel nou care s-a deschis de două luni, sunt cinci terenuri foarte bune în complex, vremea a fost foarte bună, am avut trei meciuri amicale, totul a decurs bine. Vineri ne întoarcem acasă, suntem mulțumiți de această perioadă de pregătire” a spus Radu Neguț.

”Căbuz și Murgia, două transferuri importante”

Directorul sportiv al clubului a vorbit și despre transferurile efectuate în această vară și este bucuros că Murgia și Căbuz, doi dintre jucătorii de bază din sezonul trecut continuă la Sibiu.

oficialii lui fc hermannstadt, primele concluzii după transferurile făcute și cantonamentul din turcia (video)

CITEȘTE ȘI: Portarul lui FC Hermannstadt are planuri mărețe pentru sezonul viitor (video)

”Încep cu poarta, Căbuz este un transfer, el nu mai era jucătorul nostru la finalul sezonului trecut, îi expirase împrumutul, s-au făcut eforturi ca el să devină jucătorul nostru, acum este al nostru 100%. De asemenea, Murgia continuă cu noi, a fost o muncă dusă pentru definitivarea actelor, deși noi aveam o clauză de prelungire a împrumutului, dar trebuia reglate niște lucruri, atât între noi și el, cât și între Spal și el, nu a fost ușor să ajungem la un consens. Căbuz și Murgia sunt două transferuri importante, referitor la faptul că ei continuă aici. Mai sunt transferați Tibi Căpușă, Vahid Selimovici, Anton Ivanov și Rondaldo Deaconu, care ni s-a alăturat în cantonament”

”Suntem clubul cu cei mai mulți jucători români”

Luni, FC Hermannstadt va anunța transferul lui Aurelian Chițu, jucător care își încheie acordul cu FC U Craiova 1948 la finalul acestei luni. Sibienii s-au axat în ultimii ani pe aducerea de jucători români.

CITEȘTE ȘI: Aurelian Chițu se alătură celor de la FC Hermannstadt din 1 iulie

oficialii lui fc hermannstadt, primele concluzii după transferurile făcute și cantonamentul din turcia (video)
Sursă foto: ProSport

Radu Neguț anunță că transferul va fi făcut public zilele următoare. ”Duminică sau luni vom anunța încă un transfer, este un jucător consacrat, un atacant și care se va alătura echipei începând de luni. Cu siguranță, ne dorim să mai aducem un mijlocaș central și un fundaș lateral și sperăm ca în cel mai scurt timp să rezolvăm, astfel vom încheia campania de transferuri, dacă nu vor mai apărea lucruri neprevăzute, pentru că perioada de transferuri durează până la începutul lunii septembrie. Am încercat să luăm jucători români, atâta cât se poate, am adus doi străini, dar pe Ivanov îl putem considera român, pentru că vorbește bine limba noastră. Clubul și-a dorit în ultimii ani să ia jucători români, cred că suntem clubul cu cei mai mulți jucători autohtoni, au și plecat câțiva jucători străni, încercăm să menținem o balanță.”

Mateo Castro, un caz aparte

FC Hermannstadt anunțase inițial și aducerea braziliaului Mateo Castro, care însă ulterior a refuzat să mai vină la Sibiu. Cum postul de atacant este bine acoperit, cu Paraschiv și Chițu, sibienii nu au vreun motiv să mai insiste în cazul brazilianului.

CITEȘTE ȘI: Brazilianul prezentat cu două săptămâni în urmă de FC Hermannstadt nu mai ajunge la Sibiu

”Mateo Castro este un caz aparte, a semnat cu clubul nostru, apoi a primit o altă ofertă și nu mai vrea să vină, cazul a fost preluat de avocatul clubului, vom vedea cum se vor desfășura lucrurile. El este un jucător care are un contract semnat, vom vedea pe cale legală ce demersuri se vor face, în fotbal ne lovim de multe lucruri neprevăzute” a explicat Neguț.

Achiziția abonamentelor, modul prin care clubul poate fi ajutat

Abonamentele pentru meciurile din sezonul 2024 – 2025 de pe Stadionul Municipal sunt disponibile zilnic la casa de bilete a noii arene, cât și pe siteul Bilete.ro. Prețurile abonametelor diferă în funcție de zonă, după cum urmează: Tribuna 1 – 1000 lei, Tribuna 2 – 800 lei, Peluză – 500 lei. Clubul are și abonamente tip ”Family”  la Tribuna 2, al căror preț diferă în funcție de numărul de adulți și cel al copiilor cu vârsta de maxim 14 ani.

”Am o părere foarte bună despre publicul nostru, acum vorbește sibianul din mine, nu fostul fotbalist sau actualul conducător de club. Sibianul Radu Neguț are o părere foarte bună despre publicul civilizat pe care îl avem, îi rog pe această cale pe fani să fie în continuare alături de noi, să își achiziționeze abonamente, este modalitatea prin care pot ajuta clubul” a încheiat Radu Neguț.

oficialii lui fc hermannstadt, primele concluzii după transferurile făcute și cantonamentul din turcia (video)

 

 

 

Ultima oră