incidentul de la vurpăr: 4 oameni s-au prăbușit cu tot cu acoperișul la care lucrau
foto: arhivă

Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce, joi seara, au fost răniți în urma unui incident petrecut într-o gospodărie din Vurpăr. Patru bărbați au căzut cu tot cu acoperișul la care lucrau, iar o fetiță de 3 ani a fost lovită de o țiglă. 

Incidentul de la Vurpăr s-a produs în jurul orei 21:00. Patru bărbați, doi adulți în vârstă de 23 și 34 de ani și doi minori de 16 ani, construiau un garaj în curtea unui imobil. Cu toții se aflau pe acoperiș pentru a pune țigla pe această anexă. Din cauza greutății, un perete al garajului a cedat, generând astfel și prăbușirea acoperișului. Cele patru persoane au căzut de la o înălțime de aproximativ 2,5 metri. 

În urma evenimentului, la fața locului au venit mai multe echipaje medicale. Adulții nu au avut nevoie de îngrijiri, însă cei doi minori de 16 ani au suferit traumatisme la membrele inferioare, astfel că au fost duși la spital în Sibiu. Și o fetiță de 3 ani a primit îngrijri medicale după ce a fost lovită de o țiglă în picior. Din fericire, nu a fost rănită grav și nu a fost transportată la spital. 

Polițiștii au deschis un dosar penal în urma celor întâmplate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate toate circumstanțele producerii evenimentului.

Ultima oră