accidentul de luni cu 57 de persoane implicate de la porumbacu de jos: starea șoferului nu s-a îmbunătățit

Un accident rutier grav a avut loc luni dimineața pe DN1 în zona localității Porumbacu de Jos. Un autocar care transporta 56 de persoane a intrat în coliziune cu un TIR. Șoferul autocarului a fost rănit grav în urma impactului, starea lui fiind foarte gravă. 

În urma accidentului de luni dimineață, autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție. 57 de persoane au fost implicate în evenimentul grav, care s-a soldat cu rănirea gravă a șoferului de autocar. Doi pasageri au suferit și ei leziuni. 

Citește și: Accident cu 57 de persoane implicate la Porumbacu de Jos 

Citește și: Pasagerii din autocar mergeau la muncă în Germania

Șoferul autocarului, în stare critică

Șoferul autocarului a fost transportat inconștient la spital în urma accidentului. Starea lui este în continuare foarte gravă, iar medicii fac tot posibilul să îl țină în viață. 

„Pacientul în vârstă de 33 de ani se află în continuare în stare foarte gravă, ventilat mecanic, nefiind identificate până la acest moment îmbunătățiri ale stării sale de sănătate. Medicii depun în continuare toate eforturile pentru a-i salva viața”, spune Cristina Bălău, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu.

Șoferul autocarului este din județul Bistrița Năsăud. 

Ultima oră