voluntari din japonia, sua, turcia și franța la festivalul internațional de teatru de la sibiu

O mulțime de oameni din toate colțurile lumii au venit la Sibiu pentru a face voluntariat la Festivalul Internațional de Teatru.  

voluntari din japonia, sua, turcia și franța la festivalul internațional de teatru de la sibiu

Voluntari din Japonia, SUA, Republica Moldova, Marea Britanie, Turcia, Iran și Franța au venit la Sibiu la FITS.

voluntari din japonia, sua, turcia și franța la festivalul internațional de teatru de la sibiu voluntari din japonia, sua, turcia și franța la festivalul internațional de teatru de la sibiu

„Întâlnirea cu voluntarii internaționali este pentru mine un moment plăcut al perioadei Festivalului. Prezența acestor tineri în Sibiu confirmă dimensiunea internațională a FITS care este un magnet, inclusiv pentru cei care vor să învețe organizarea unui mega eveniment și să contribuie la realizarea lui – voluntarii sunt o parte importantă a logisticii Festivalului. Printre tinerii prezenți în Sibiu anul acesta s-au aflat din nou și reprezentanți din Takayama, oraș înfrățit cu Sibiul, acest program fiind una dintre principalele linii de cooperare. Le-am mulțumit tuturor pentru munca pe care au făcut-o pentru Festival și pentru Sibiu și i-am invitat să revină și la alte ediții”, a transmis Astrid Fodor, primarul muncipiului Sibiu.

Ultima oră