un student i-ar fi dat foc profesorului de matematică după o notă mică la examen

În urma incidentului grav petrecut la Universitatea Ovidius din Constanța, un student în vârstă de 22 de ani a fost implicat într-un act de violență extremă asupra unui profesor în vârstă de 70 de ani, care predă Matematica.

Potrivit informațiilor furnizate de sursele G4Media, studentul ar fi dat foc profesorului în timpul unei săli de curs, apoi ar fi blocat ușa din exterior, împiedicând accesul altor persoane.

În momentul în care o profesoară a auzit zgomote suspecte și a investigat, studentul a fugit de la fața locului. Autoritățile, sesizate imediat, au intervenit și l-au localizat pe student în incinta universității. Polițiștii l-au reținut și urmează să fie audiat în cadrul cercetărilor penale în curs.

Inspectoratul Județean de Poliție Constanța a confirmat că incidentul a avut loc la ora 12:30 și că profesorul a suferit răni la nivelul piciorului ca urmare a atacului cu foc provocat de student, nemulțumit de nota primită la examen. Ancheta este în desfășurare pentru a stabili circumstanțele exacte ale evenimentului și pentru a lua măsurile legale necesare în acest caz grav de violență în mediul academic.

Ultima oră