strada victoriei din mediaș a fost asfaltată (foto)

​ Primăria Municipiului Mediaș a demarat lucrările de turnare a covorului asfaltic pe întreaga suprafață a străzii Victoriei din cartierul Vitrometan,  cuprinsă în programul de „Lucrări de întreținere a drumurilor publice în municipiul Mediaș“, semnat de către municipalitate în anul 2023. 

Lucrările efectuate anterior turnării covorului asfaltic pe această stradă au constat în realizarea terasamentelor, amenajarea trotuarelor, a parcărilor, precum și a aleilor de acces la blocuri.

De asemenea, pe strada Victoriei a fost extinsă și rețeaua de iluminat public, pe o suprafață de aproximativ 400 de metri liniari, fiind amplate 12 lampadare stradale.

Reabilitarea acestei străzi se va finaliza cu realizarea marcajelor rutiere corespunzătoare.

„Strada Victoriei este un alt exemplu de stradă asupra căreia s-a intervenit mult în ultima perioadă. Astăzi, putem să spunem că ne aflăm la finalul lucrărilor. Mă bucură faptul că, în marea lor majoritate, oamenii care locuiesc în această zonă sunt mulțumiți de lucrările care s-au realizat. Acest program de refacere a străzilor continuă și în perioada următoare, în municipiul Mediaș“, a declarat primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman.

strada victoriei din mediaș a fost asfaltată (foto) strada victoriei din mediaș a fost asfaltată (foto) strada victoriei din mediaș a fost asfaltată (foto)

Ultima oră