sibianul eugen beza va antrena pe scm râmnicu vâlcea

Antrenorul sibian Eugen Beza (46 ani) va prelua din această vară echipa de Liga 3 SCM Râmnicu Vâlcea, care va avea ca obiectiv promovarea în eșalonul secund. 

Tehnicianul Eugen Beza va merge în Zăvoi, unde va pregăti pe SCM Râmnicu Vâlcea, echipă finanțată de Primăria Municipiului. În sezonul precedent, vâlcenii au ratat promovarea din Liga 3 la baraje și pentru sezonul următor își propun din nou accederea la Liga 2.

Numirea lui Eugen Beza în Zăvoi va duce și la o colaborare între echipa de SuperLiga FC Hermannstadt și SCM Rm. Vâlcea. Sibienii intenționează să împrumute la Vâlcea mai mulți jucători tineri, deoarece la echipa de Liga 3 ACS Mediaș nu sunt condiții pentru performanță.

În două rânduri, Beza a fost antrenor interimar al FC Hermannstadt și a mai antrenat și pe Măgura Cisnădie și FC Avrig. Ultima dată, tehnicianul a fost secund și analist video la echipa de Liga 2 FC Argeș, după care i-a condus pe piteșteni patru etape.

Eugen Beza a jucat în ligile inferioare pentru Viromet Victoria, Inter Sibiu, Minaur Zlatna, FC Sibiu, CS Otopeni, FCM Câmpina, Forex Braşov, Măgura Cisnădie şi Voinţa Sibiu. Cu Voinţa a reuşit promovarea pe prima scenă în 2011 şi a evoluat 28 de meciuri în sezonul 2011-2012 al Ligii 1.

sibianul eugen beza va antrena pe scm râmnicu vâlcea

Ultima oră