jaf de 50.000 de euro într-o casă din tălmaciu în timp ce proprietarul era la un botez

Casa unei familii din Tălmaciu a fost jefuită în timp ce proprietarii se aflau la o petrecere de botez. Incidentul s-a petrecut la mijlocul lunii iunie, într-o noapte de sâmbătă. Hoțul ar fi plecat acasă cu obiecte și bani în valoare de aproximativ 50.000 de euro.

Bogdan este bărbatul care a fost jefuit de hoți în noaptea în care era plecat alături de soția sa la un botez. Acesta spune că hoții i-au furat tot aurul din casă și banii, atât euro cât și lei. Păgubitul bănuiește că hoții ar fi chiar niște vecini.

„Sâmbătă, pe 15 iunie, am fost la un botez, iar când ne-am întors, am găsit casa spartă. Hoții ne-au furat 7.000 de euro, 200 de milioane vechi, 800 de grame de aur și un ceas Armani. În jurul orei 23:00 au intrat hoții în curte, atunci când au scos router-ul de internet din priză. Când am ajuns acasă, ei încă erau în locuință. Au sărit rapid pe geamul lateral al casei și duși au fost. A venit și poliția”, a spus Marcel Bogdan.

Polițiștii îi caută pe făptașii care au jefuit casa bărbatului din Tălmaciu. „În cauză, la nivelul Poliției Orașului Tălmaciu, s-a deschis un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Cercetările continuă în vederea identificării autorului, pentru aplicarea măsurilor legale în consecință”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Walter.

Ultima oră