femeia rănită în accidentul de joi de la veștem a ajuns la spital intubată

Trei femei au fost transportate la spital în urma accidentului de joi dimineață de pe DN1 din zona localității Veștem. Una dintre ele este în stare gravă, fiind predată medicilor intubată. 

Echipajele medicale venite în sprijin la fața locului au preluat trei persoane rănite. Una dintre ele, o pasageră  în vârstă de 37 de ani, din Veștem, a fost scoasă din mașină inconștientă, fiind transportată la spital intubată. „La momentul actual, este internată în cadrul Secției Neurochirurgie, la ATI, pentru evaluare și tratament de specialitate”, a transmis Cristina Bălău, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu.

Celelalte două femei, în vârstă de 40 de ani, respectiv 22 de ani, au fost duse la UPU Sibiu cu mai multe traumatisme. Potrivit reprezentanților ISU Sibiu, femeia de 40 de ani a suferit un traumatism cranian și multiple contuzii. Cealaltă sibiancă, dusă la Urgență cu ambulanța, a suferit un traumatism abdominal și unul de umăr. Ambele au primit îngrijiri medicale în UPU și au plecat acasă cu recomandări.

Vă reamintim că accident s-a petrecut joi dimineața pe DN1, în zona Veștem – Mohu. În timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Sibiu, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, oprit pe banda 1, cu avariile în funcțiune, în care se aflau conducătoarea auto, în vârstă de 39 de ani și o pasageră, în vârstă de 37 de ani, ambele din Veștem. 

Citește și: Accident grav pe DN1 în zona Veștem – Mohu 

Ultima oră