cinci răniți printre care și 3 minori după ce un acoperiș s-a prăbușit și i-a rănit la vurpăr
FOTO arhivă

Mai multe persoane, printre care și trei minori, au fost rănite joi seara după ce acoperișul unei anexe aflate în construcție s-a prăbușit la Vurpăr. 

Mai multe echipaje de poliție, SMURD și ale Ambulanței au intervenit joi seara la Vurpăr, unde s-a sesizat că mai multe persoane au fost rănite în urma prăbușirii peretelui și acoperișului unei anexe din curtea unui imobil.

„La fața locului, polițiștii au constatat că, în timpul efectuării de lucrări de construcție la o anexă, din cauza greutății persoanelor aflate pe acoperiș, la o înălțime de aproximativ 2,5 m, un perete al anexei a cedat, generând și prăbușirea acoperișului pe care se aflau 4 bărbați”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cinci răniți, printre care și copii

Echipajele medicale venite în sprijin au acordat îngrijiri mai multor persoane rănite.

„În urma evenimentului au rezultat 5 victime dintre care trei minori. Doi băieți în vârstă de 16 și ani au primit îngrijiri medicale întrucât au suferit traumatisme la membrele inferioare și sunt transportați la CPU Luther de echipajele SAJ și ATPVM. O fetiță de 3 ani a primit îngrijiri medicale dar nu a necesitat transportul la spital.  Doi bărbați adulți în vârstă de 23, respectiv 34 de ani nu au avut nevoie de îngrijiri medicale”, transmite Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate toate circumstanțele producerii evenimentului.

Ultima oră