bărbatul care și-a dat chiloții jos într-un magazin din poplaca, cunoscut în sat ca un om agresiv
foto: arhivă

Bărbatul care a evadat din arest la domiciliu și s-a dezbrăcat în fața clienților unui magazin din Poplaca este cunoscut în sat ca fiind agresiv. Omul nu avea voie să părăsească locuința ca urmare a deciziei magistraților sibieni, după ce în urmă cu câteva săptămâni a bătut un om pe stradă. 

Individul în vârstă de 61 de ani, care a fugit de acasă, aflându-se în arest la domiciliu, și a mers la magazinul din localitate, acolo unde și-a dat chiloții jos în fața femeilor prezente la cumpărături, este cunoscut ca fiind un om agresiv care tulbură mai mereu ordinea și liniștea publică. 

Citește și: A fugit din arestul la domiciliu și s-a dezbrăcat într-un magazin 

De când a fost arestat la domiciliu, adică din 13 iunie, individul a evadat de trei oi. 

Măsură dispusă în urma unei bătăi

Bărbatul a fost arestat la domiciliu în 13 iunie, fiind cercetat pentru săvărșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice. În data de 10 iunie, individul a bătut în plină zi, cu o bâtă, un om aflat pe stradă. (Detalii AICI)

Deși s-a cerut arestarea preventivă a bărbatului, magistrații au decis atunci să primească o măsură mai ușoară, și astfel a fost arestat la domiciliu. Acum el a fost reținut din nou, urmând ca Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu să dispună o nouă măsură preventivă. 

Ultima oră