aurelian chițu se alătură celor de la fc hermannstadt din 1 iulie

După ce a semnat în această vară un contract valabil pe doi ani cu FC Hermannstadt, atacantul Aurelian Chițu va ajunge la Sibiu de la 1 iulie. 

Noul atacant al sibienilor, Aurelian Chițu a iscălit contractul cu FC Hermannstadt, dar nu a putut face deplasarea cu echipa lui Marius Măldărășanu în cantonamentul din Turcia. Motivul? Jucătorul este sub contract cu FC U Craiova 1948 până la data 30 iunie.

CITEȘTE ȘI: FC Hermannstadt aduce un atacant de top care a jucat la Craiova

Abia de la 1 iulie, după revenirea echipei de la Bolu (Turcia), atacantul se va putea alătura noilor săi colegi și va fi prezentat oficial de club.  Aurelian Chițu a plecat liber de contract de la FCU 1948 Craiova, după ce echipa lui Mititelu a retrogradat în Liga 2.  Cotat la 400.000 euro, Chițu a fost dorit și de Petrolul în această vară, dar i-a ales pe sibieni.

aurelian chițu se alătură celor de la fc hermannstadt din 1 iulie

FC Hermannstadt caută să închidă campania de transferuri din această vară și mai țintește să aducă un mijlocaș central și un fundaș de bandă.

Sibienii i-au achiziționat în această vară pe  Tiberiu Căpușă (UTA), Antoni Ivanov (Lokomotiv Sofia), Vahid Selimovic (Zeljeznicar), Aurelian Chițu (FC U Craiova 1948), Ianis Mihart (CSM Focșani) și Ronaldo Deaconu (Farul). Patrick Vuc, un tânăr de la Stuttgart II este și el în probe în cantonamentul din Turcia.

Brazilianul Mateus Castro, care fusese și el inițial anunțat de clubul sibian nu va mai ajunge la echipă. După transferul lui Chițu, este clar că nici FC Hermannstadt nu îl va mai presa pe atacant să vină, postul fiind deja bine acoperit.

Cum poate arăta FC Hermannstadt în sezonul 2024/2025: Căbuz – Căpușă, Selimovic, Găman (Ionuț Stoica), Ciubotaru – Balaure, Murgia, Ivanov, Ianis Stoica – Deaconu (Neguț), Paraschiv (Chițu).

aurelian chițu se alătură celor de la fc hermannstadt din 1 iulie
Sursă foto: ProSport

 

 

Ultima oră