accident cu trei victime pe dn1 la veștem (foto)

ISU Sibiu au intervenit de urgență în zona localității Veștem pe DN 1, la un accident rutier în care sunt implicate două autoturisme și trei persoane.

Update 2

Femeia de 37 de ani este intubata pe ATI.

Update 1

”În timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, o tânără în vârstă de 22 de ani, din mun. Sibiu, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, oprit pe banda 1, cu avariile în funcțiune, în care se aflau conducătoarea auto, în vârstă de 39 de ani și o pasageră, în vârstă de 37 de ani, ambele din Veștem.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celor două conducătoare auto, transportate la spital conștiente, precum și a pasagerei din autoturismul oprit, transportată la spital în stare gravă, inconștientă.” transmite Elena Walter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

De asemenea, celalalte două femei au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ, pentru a fi transportate la spital. Echipajul SMURD transportă la UPU Sibiu o femeie de aproximativ 40 de ani, conștientă, care prezintă traumatism cranian și multiple contuzii.

”La fața locului sunt mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere și o ambulanță SAJ. O persoană are nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare, aceasta este inconștientă.” transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU.

Intervenția este în desfășurare. Traficul este blocat din cauza producerii accidentului pe sensul Veștem – Sibiu.

accident cu trei victime pe dn1 la veștem (foto)

Ultima oră