Un fundaș stânga, primul transfer pentru CSC Șelimbăr

Fundașul stânga Sorin Șerban (24 ani) este primul transfer efectuat în această vară de echipa de Liga 2, CSC 1599 Șelimbăr. 

Fundașul Sorin Șerban a fost transferat în 2019 de FCSB de la Minaur Baia Mare, iar Gigi Becali avea mare încredere în fotbalist. În cele din urmă, jucătorul a bifat 16 meciuri pentru FCSB, după care a fost cedat definitiv de către formația roș-albastră.

În a doua parte a sezonului trecut, Sorin Șerban a evoluat la ACS Mediaș, în Liga 3.  În cariera sa, fundașul stânga a mai trecut pe la Viitorul Ulmeni, Unirea Dej, Minaur Baia Mare, Poli Iași și FCSB.

Următoarele două transferuri pentru ”călăreții roșii” vor fi doi portari juniori. Clubul șelimbărean este aproape de a rezolva și situația antrenorului, Constantin Schumacher fiind văzut în ultimele două zile la Sibiu, semn că va rezilia acordul cu CS Mioveni.  CSC 1599 Șelimbăr încă nu s-a reunit, așteptând ca Schumacher să rezilizeze cu Mioveni, pentru a conduce antrenamentele.

Au plecat 12 jucători

CSC 1599 Șelimbăr s-a despărțit în această vară de nu mai puțin de 12 jucători: Alexandru Roșca, Tudor Călin, Marius Aldescu, Simion Bumbar, Florinel Mitrea, Cătălin Alexe, Mickael Panos, Raul Rotund, Gabriel Deac, Alexandru Pop, Marvin Schieb și Alexandru Gîț.

Dintre aceștia, Alex Roșca și Tudor Călin au fost cedați pe sume de bani la echipe de Superliga. Panos, Schieb, Gîț, Mitrea și Alexe au mers alături de fostul antrenor Claudiu Niculescu la FC Voluntari.

Un fundaș stânga, primul transfer pentru CSC Șelimbăr

Ultima oră