matei, eroul de 14 ani care și-a salvat prietenul de la înec, primește premiu de curaj de la isu sibiu (foto)

Eroul de 14 ani din Sibiu, Matei, a salvat viața prietenului său dintr-un lac, demonstrând un curaj remarcabil și determinare exemplară în ciuda brațului în ghips.

Salvarea rapidă și eficientă a fost salutată de pompierii locali, iar Matei a fost onorat cu o diplomă și plachetă din partea ISU Sibiu pentru spiritul său de sacrificiu. O poveste inspirațională de curaj și prietenie.

A sunat rapid la 112, apoi, cu o determinare ieșită din comun, și-a rupt ghipsul și a sărit în apă, reușind să își aducă prietenul în siguranță la mal. Matei a impresionat pe toată lumea cu gestul său și mai ales pompierii, prin modul său exemplar de acțiune.

Pompierii sibieni l-au felicitat pe Matei, iar în semn de recunoștință pentru curajul și spiritul de sacrificiu de care a dat dovadă, a primit o diplomă onorifică și plachetă din partea ISU Sibiu.

matei, eroul de 14 ani care și-a salvat prietenul de la înec, primește premiu de curaj de la isu sibiu (foto) matei, eroul de 14 ani care și-a salvat prietenul de la înec, primește premiu de curaj de la isu sibiu (foto) matei, eroul de 14 ani care și-a salvat prietenul de la înec, primește premiu de curaj de la isu sibiu (foto) matei, eroul de 14 ani care și-a salvat prietenul de la înec, primește premiu de curaj de la isu sibiu (foto) matei, eroul de 14 ani care și-a salvat prietenul de la înec, primește premiu de curaj de la isu sibiu (foto)

Ultima oră